home     |     contact Inloggen

HOE WERKT HET VOOR Scholen

Docentenmarktplaats.nl is dé startpagina voor al uw personele vraagstukken. Voor €59,-  per vier weken kunt u onbeperkt  vacatures plaatsen op Docentenmarktplaats.nl. Uw vacature zal direct worden verspreid over meer dan 175 partnerjobboards en alle Social-mediakanalen van Docentenmarktplaats.nl. U gaat een abonnement aan voor een jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. De dag na plaatsing van de vacature, zal de ingeschreven docent(e) een email-alert krijgen met hierin de link naar de vacature, de docent(e) reageert rechtstreeks bij uw school!


HOE WERKT HET VOOR docenten

Docentenmarktplaats.nl is dé startpagina voor vacatures in het onderwijs. Een helder en compleet overzicht van alle vacatures. Meld u nu aan, dan wordt u op de hoogte gehouden van de actuele vacatures bij u in de buurt.


Hoe werkt het voor bureaus

Docentenmarktplaats.nl is de startpagina voor al uw personele vraagstukken. Voor €119,- p.m. per provincie kunt u 1 vacatureruimte kopen. In deze vacatureruimte mag u 4 keer per maand een nieuwe vacature plaatsen. Tevens kunt u er voor kiezen om een losse vacature te plaatsen per maand per regio (noord, midden en/of zuid) voor €200,-. De dag na plaatsing van de vacature, zal de ingeschreven docent(e) een email-alert krijgen met hierin de link naar de vacature, de docent(e) reageert rechtstreeks bij uw bureau!

Vacature
DOCENT
Perfecte match