Organisatie Werken bij Meerkring

Werken bij Meerkring

De verzelfstandiging van het openbaar basisonderwijs in Amersfoort is in 1995 ingezet. Sinds 2005 is Meerkring een stichting. De stichting is ingesteld op grond van een statuut, vastgesteld door de gemeenteraad van Amersfoort. Meerkring is tot het jaar 2020 de totaalorganisatie van het ‘Openbaar Primair Onderwijs in Amersfoort’ geweest. Op 1 januari 2020 zijn de statuten van Meerkring gewijzigd en is Meerkring Primair Onderwijs Amersfoort een samenwerkingsbestuur dat openbaar en algemeen bijzonder onderwijs verzorgt in Amersfoort.

 

Stichting Meerkring is daarmee een organisatie voor primair onderwijs in Amersfoort, waarbinnen iedere dag 600 professionals op 14 basisscholen en 8 scholen voor speciaal (basis)onderwijs zich met hart en ziel inzetten voor de kinderen. Stichting Meerkring omvat 22 scholen.

OnderwijsCV maken

CV maken

Stel een vraag
Stel een vraag
Terug

    Terug

    Wij verstrekken geen inhoudelijke informatie over vacatures of sollicitatieprocedures. Voor alle vragen omtrent deze twee onderwerpen verzoeken wij u vriendelijk de desbetreffende organisatie te berichten.

    Wij nemen vragen over bovenstaande onderwerpen niet in behandeling en zullen hierop geen reactie geven.

    Bekijk veelgestelde vragen