Organisatie Werken bij Pears

Werken bij Pears

Pears is een jong en innovatief recruitmentbureau, met een persoonlijke manier van werken. Ons enorme onderwijsnetwerk ligt in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Daardoor krijgen we mooie vacatures binnen, die wellicht een goede match zijn met jouw wensen en ambities!

 

Ben jij toe aan een nieuwe of extra uitdaging? Onze missie is iedereen met heel veel plezier naar het werk te laten gaan. Of je nu net om de hoek komt kijken op de arbeidsmarkt of al jaren in het vak zit: we komen graag met je in contact!

 

Jouw wensen, ambities en persoonlijke groei zijn belangrijk voor ons en we vechten hiervoor. Hebben we een passende vacature, dan nemen we deze uitgebreid met je door. Ben jij enthousiast? Dan brengen we jouw profiel onder de aandacht bij onze opdrachtgever.

 

Zie ons als partner, niet als tussenpersoon. We denken mee, vol enthousiasme en met een kritische blik. Het invullen van een vacature gaat verder dan een cv met een vacaturetekst matchen. Pears onderzoekt of ervaring, kennis en ambities van professionals een meerwaarde vormen voor een organisatie. We zijn altijd eerlijk en duidelijk, zodat je weet waar je aan toe bent. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor korte lijnen en makkelijk communicatie, zodat we alle partijen beter van dienst kunnen zijn. We hebben te maken met twee partijen: opdrachtgevers en professionals. De wensen en ambities van beide partijen zijn even belangrijk. We willen immers zorgen voor de perfecte match. Ben je benieuwd geworden? Bekijk onze website en neem contact met ons op.

OnderwijsCV maken

CV maken

Stel een vraag
Stel een vraag
Terug

    Terug

    Wij verstrekken geen inhoudelijke informatie over vacatures of sollicitatieprocedures. Voor alle vragen omtrent deze twee onderwerpen verzoeken wij u vriendelijk de desbetreffende organisatie te berichten.

    Wij nemen vragen over bovenstaande onderwerpen niet in behandeling en zullen hierop geen reactie geven.

    Bekijk veelgestelde vragen