Organisatie Werken bij Resonans is speciaal!

Werken bij Resonans is speciaal!

Werken bij Resonans betekent werken in een gedreven team van leerkrachten, onderwijsbegeleiders en onderwijsassistenten. Resonans biedt speciaal onderwijs, zorg en onderwijsondersteuning, waarbij ieder talent telt.

 

Onderwijsondersteunende collega’s zijn belangrijk in de ondersteuning van onze onderwijsteams en directie. Bij elke medewerker staat de leerling van 4-20 jaar centraal! ‘Wij gaan uit van mogelijkheden en kansen’.

 

In het speciaal onderwijs volgen de leerlingen geen standaard curves of gemiddelden.

 

Daarom krijg je bij ons de ruimte om dingen anders te doen. We zoeken mensen die buiten de lijntjes durven te kleuren. Professionals die willen blijven leren zodat ze optimaal bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van hun leerlingen en collega’s.

Vakmanschap in speciaal onderwijs

Vakmanschap, meesters in gespecialiseerd onderwijs. Dat staat voor medewerkers die bij Resonans het beste uit onze leerlingen halen. We vinden een passend antwoord op hun ondersteuningsvragen. Daarbij gaan we uit van hun talenten. We doen dat samen met de leerlingen, ouders en een team van deskundigen. Werken bij Resonans is speciaal!

Iedere leerling is uniek

Alle kinderen hebben recht op onderwijs dat hun talenten maximaal ontwikkelt, vinden wij. Soms hebben kinderen complexe ondersteuningsvragen. Voor hen zijn gespecialiseerd onderwijs, zorg en onderwijsondersteuning noodzakelijk. Het aanbod van Resonans biedt hierop een passend antwoord. Iedere leerling is anders, iedere leerling is uniek!

Soorten speciaal onderwijs

Resonans heeft zes speciaal onderwijsscholen met in totaal achttien afdelingen. We hebben zml-scholen: Korte Vlietschool en Praktijkcollege Het Metrum, De Duinpieper/ Het Duin/ De Oeverpieper, Vso Leystede en De Keerkring. Daarnaast scholen voor lichamelijk beperkte, (ernstig) meervoudig beperkte en langdurig zieke leerlingen: de Maurice Maeterlinckschool, De Witte Vogel en De Thermiek. We zijn hét expertisecentrum in speciaal onderwijs in de brede regio van Den Haag, Delft en Zoetermeer tot aan Leiden en Noordwijk.

Open cultuur

Resonans biedt je een interessante werkomgeving, met een open cultuur en veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Onze leerlingen zijn bijzonder, geen dag is hetzelfde.

Zelfvertrouwen

Bij ons aanbod in onderwijs, zorg en externe onderwijsondersteuning gaan we uit van maximale zelfstandigheid en minimale afhankelijkheid. Het doel is dat de leerlingen op een plek in de maatschappij komen waar zij zo zelfstandig mogelijk kunnen functioneren en met zelfvertrouwen in het leven staan. We rusten onze leerlingen zodanig toe dat zij alle kansen kunnen benutten, in vervolgonderwijs, dagbesteding of werk én in hun vrije tijd.

 

Wil jij echt iets bijdragen aan hun leven en ben je bevoegd om te werken met deze prachtige doelgroepen? Kijk dan welke vacature aansluit op jouw talenten.

OnderwijsCV maken

CV maken

Stel een vraag
Stel een vraag
Terug

    Terug

    Wij verstrekken geen inhoudelijke informatie over vacatures of sollicitatieprocedures. Voor alle vragen omtrent deze twee onderwerpen verzoeken wij u vriendelijk de desbetreffende organisatie te berichten.

    Wij nemen vragen over bovenstaande onderwerpen niet in behandeling en zullen hierop geen reactie geven.

    Bekijk veelgestelde vragen