Organisatie Werken bij Staffforkids

Werken bij Staffforkids

Wij zijn Staffforkids, het advies- en bemiddelingsbureau voor de kinderopvang. Wij zijn actief in heel Nederland en bij ons draait het allemaal om werkgeluk in het kinderdagverblijf en de BSO.

 

Wij vinden dat elk kind recht heeft op excellente kinderopvang. Excellente zorg die volgens ons alleen geleverd kan worden door goed opgeleide professionals die met veel passie en plezier in het kinderdagverblijf of de BSO werken. In onze visie is happiness op de werkvloer de factor die uiteindelijk de kwaliteit van de kinderopvang bepaald. Voor happy kids in je kinderopvang heb je dus happy people nodig! Omdat wij bij Staffforkids allemaal besmet zijn met het I-love-de-kinderopvang-virus en omdat wij zelf helemaal happy worden van mensen helpen, hebben wij van het vergroten van het werkgeluk in de kinderopvang onze missie gemaakt. We adviseren, begeleiden, matchen, bedenken en voeren uit. Daarbij en daardoor hebben we plezier. Veel plezier. En dat komt mooi uit, want hoe kun je anderen begeleiden naar happiness als je zelf niet happy bent?

OnderwijsCV maken

CV maken

Stel een vraag
Stel een vraag
Terug

    Terug

    Wij verstrekken geen inhoudelijke informatie over vacatures of sollicitatieprocedures. Voor alle vragen omtrent deze twee onderwerpen verzoeken wij u vriendelijk de desbetreffende organisatie te berichten.

    Wij nemen vragen over bovenstaande onderwerpen niet in behandeling en zullen hierop geen reactie geven.

    Bekijk veelgestelde vragen