Organisatie Werken bij Stichting Trinamiek

Werken bij Stichting Trinamiek

Als veel kleine mensen op veel kleine plekken veel kleine stappen zetten, verandert het aanzien van de wereld’, aldus Cornelie Kool, bestuurder bij Trinamiek. Samen met 10.000 verschilmakers (450 collega’s, meer dan 4000 leerlingen en alle ouders) maken bij we bij Trinamiek dagelijks hét verschil in het leven van kinderen. Iedere school doet dit op zijn eigen unieke manier. Ben jij een echte verschilmaker?

Maak deel uit van 10.000 verschilmakers!

Kies je ervoor om te werken bij een Trinamiekschool, dan kies je voor een school waar we niet alleen zeggen dat we het verschil maken, maar waar dit ook echt leeft. Je kunt dan ook rekenen op wekelijkse inspiratie voor hoe jij in jouw klas(sen) het verschil kunt maken. Naast het verzorgen van inspirerend onderwijs reis je binnen de stichting mee tijdens de ontdekkingstocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe ondersteunen en begeleiden we ieder kind nu om écht het beste uit zichzelf te halen en het verschil te kunnen maken in de toekomst?

 

Benieuwd welke verschilmakende school bij jou past? Ontdek jouw kansen bij Trinamiek en maak als leerkracht of onderwijsassistent deel uit van van 10.000 verschilmakers!

Waarom werken bij een Trinamiekschool?

Maar dat is nog niet alles. Voor jou betekent werken bij een Trinamiekschool ook dat:

 • We er alles aan zullen doen om jou zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Of je nu als startende of als ervaren leerkracht bij een Trinamiekschool komt werken, je kunt rekenen op een warm ontvangst en goede begeleiding, binnen de school en binnen de gehele stichting.
 • Een direct vast dienstverband mogelijk is. Maak je eenmaal deel uit van Trinamiek? Dan laten we je echt niet zomaar meer gaan!
 • Je terechtkomt in een professionele organisatie met circa 450 inspirerende en verschilmakende collega’s.
 • Je terechtkomt in een lerende organisatie waar je kunt deelnemen aan interessante netwerken en cursussen binnen en buiten de Trinamiek Academie, waar ieder jaar een mooi cursusaanbod aan je wordt aangeboden waarmee je gelijk aan de slag kunt.
 • Je gebruik kunt maken van interne mobiliteitsmogelijkheden. Wil je het onderwijs (verder) verkennen? Wissel binnen Trinamiek van werkplek en ervaar nieuwe impulsen en ontwikkelmogelijkheden.
 • Je als leerkracht een passend salaris krijgt in schaal L10 of L11.
 • Je een kerst- én een zomerattentie krijgt! Toch altijd leuk.
 • je vakantiegeld krijgt, een eindejaarsuitkering én een uitkering voor ‘De Dag van de Leraar’.
 • Je een reiskostenvergoeding krijgt (indien je > 7 km van werklocatie woonachtig bent).
 • Je 428 vakantieuren per jaar hebt bij een fulltime dienstverband (40 uur).
 • Je kunt rekenen op een goede pensioenregeling met veel keuzemogelijkheden.
 • Je met fiscaal voordeel een fiets kunt aanschaffen.
 • Je je reiskosten kunt uitruilen met de eindejaarsuitkering wat fiscaal voordeel oplevert (cafetariaregeling).
 • Je deel kunt nemen aan de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering.
 • Je korting krijgt op een abonnement voor bedrijfsfitness bij sportscholen in de regio.

Maar voor welke school kies ik dan?

Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden! Bij Trinamiek zijn 20 basisscholen aangesloten met ieder zijn eigen unieke kernwaarden en werkwijzen, maar allen met dezelfde missie: het verschil maken in het leven van kinderen. De Trinamiekscholen vind je in de gemeenten IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Culemborg, Vijfheerenlanden en Woerden. Bekijk alle scholen en hun kernwaarden op www.trinamiek.nl/onze-basisscholen.

 

Hebben we een vacature? Dan vertellen we je in de vacature graag hoe deze school het verschil maakt. Wie weet zijn jullie een match!

 

Ben je geïnteresseerd in het werken bij Trinamiek of op een Trinamiekschool zonder vacature? Of vind je het fijn als iemand samen met jou onderzoekt welke school bij je past? App of bel naar onze recruiter Maarten Dam op 06-44695376 of mail naar solliciteren@trinamiek.nl en hij neemt zo snel mogelijk contact met je op.

OnderwijsCV maken

CV maken

Stel een vraag
Stel een vraag
Terug

  Terug

  Wij verstrekken geen inhoudelijke informatie over vacatures of sollicitatieprocedures. Voor alle vragen omtrent deze twee onderwerpen verzoeken wij u vriendelijk de desbetreffende organisatie te berichten.

  Wij nemen vragen over bovenstaande onderwerpen niet in behandeling en zullen hierop geen reactie geven.

  Bekijk veelgestelde vragen