Organisatie Werken bij Suc6werk

Werken bij Suc6werk

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Uw volgende carrièrere stap, wellicht een carrière switch, dichter bij huis, of wilt u juist meer of minder gaan werken? Wij bespreken met werkzoekende wat zijn/haar wensen en competenties zijn.Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u om uw wensen en mogelijkheden in kaart te brengen en te bespreken wat Suc6werk voor u kan betekenen.

Training & Coaching

Opzoek naar een professionele coach die jou helpt? Suc6werk Training/Coaching & Advies heeft specialisten binnen verschillende vakgebieden om zodoende in korte en zeer effectieve trajecten, jou de juiste keuze te laten maken. Die de valkuilen kennen en jou daarvoor kunnen behoeden of je er weer bovenop kunnen helpen. De juiste keuze, de juiste baan wat voor impact zal dat op jou hebben?

Advies

Voor iedereen die niet meer weet wat te doen. Bij Suc6werk Training/Coaching & Advies krijg je eerst een vrijblijvend gesprek waardoor de juiste professionele coach voor jou wordt uitgezocht. Jij bepaalt overigens of dit de geschikte coach is voor jouw loopbaanbegeleiding. Volg je gevoel, vertrouw op je intuïtie en wisselen van coach mag! Wij vinden zelfs dat dit moet als jij dat wilt! Helder moet worden wat jij wilt. Het is jouw traject.

OnderwijsCV maken

CV maken

Stel een vraag
Stel een vraag
Terug

    Terug

    Wij verstrekken geen inhoudelijke informatie over vacatures of sollicitatieprocedures. Voor alle vragen omtrent deze twee onderwerpen verzoeken wij u vriendelijk de desbetreffende organisatie te berichten.

    Wij nemen vragen over bovenstaande onderwerpen niet in behandeling en zullen hierop geen reactie geven.

    Bekijk veelgestelde vragen