Organisatie Werken bij Derec

Werken bij Derec

Derec: de beste keuze voor onderwijsprofessionals

De beste bemiddelaar in het onderwijs, de zorg en kinderopvang. Dat was onze ambitie toen Derec werd geboren en dat is nu de overtuiging waarmee we iedere dag het verschil maken. Bij Derec geloven wij in een persoonlijke aanpak. Want hoe beter wij je kennen, hoe groter de kans dat we een passende uitdaging voor je vinden. Dat is goed voor jou, je toekomstige werkgever en onze reputatie als betrouwbare matchmaker.

Persoonlijke aanpak

Zoals hierboven gezegd is een persoonlijke aanpak voor ons erg belangrijk. We leren je daarom goed kennen. Je nieuwe baan begint dus gewoon met een bakkie! Wie ben je, wat is je achtergrond en wat wil je graag gaan doen? Tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze onderwijsspecialisten nemen we je cv door en gaan we uitgebreid in op je wensen en eisen. Alles komt aan bod: van zakelijke doelen tot persoonlijke groei en financiële verwachtingen. Je kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijke als langdurige opdrachten en vaste banen. Ben je werkzaam als ZZP’er? Dan kun je ook bij ons terecht!

Uitstekende begeleiding

We helpen je graag op de weg naar een nieuwe baan, maar ook als het contract eenmaal is getekend stopt onze begeleiding niet. Bij Derec werken we met ervaren field managers die regelmatig even peilen hoe het met je gaat. Doorgewinterd in het onderwijs of vers voor de klas: bij Derec is er altijd een luisterend oor als je het even niet weet! Daarbij bieden we intensieve begeleiding aan nieuwe onderwijsprofessionals en voorzien we je graag van bruikbare feedback om je baan voor de klas tot een groot succes te maken!

Opleiding

Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Blijven leren draagt bij aan je eigen zelfverzekerdheid én het houdt je scherp voor de klas. Daarom investeren we bij Derec graag in opleidingsmogelijkheden. Zo bieden we onze kandidaten het hele jaar door gratis cursussen en workshops aan. Deze workshops zijn met zorg samengesteld door onze onderwijsprofessionals en vergroten je skills in het huidige onderwijsklimaat.

Altijd een oplossing

Door onze jarenlange ervaring binnen het onderwijs weten we dat niet elke baan voor de klas altijd verloopt zoals je misschien van tevoren gedacht had. Wat je vraag of probleem ook is, samen met jou zoeken we graag de beste oplossing. Je staat er bij ons in ieder geval nooit alleen voor!

OnderwijsCV maken

CV maken

Stel een vraag
Stel een vraag
Terug

    Terug

    Wij verstrekken geen inhoudelijke informatie over vacatures of sollicitatieprocedures. Voor alle vragen omtrent deze twee onderwerpen verzoeken wij u vriendelijk de desbetreffende organisatie te berichten.

    Wij nemen vragen over bovenstaande onderwerpen niet in behandeling en zullen hierop geen reactie geven.

    Bekijk veelgestelde vragen