Activity International

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Activity International is een culturele reisorganisatie opgericht in 1988. We hebben als doel mensen een unieke ervaring in het buitenland te bieden, al dan niet gecombineerd met het leveren van een maatschappelijke bijdrage. We willen deelnemers in contact brengen met andere culturen, omdat we hen een onvergetelijke ervaring willen bezorgen, maar ook om een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen meer begrip voor elkaar hebben. In dat kader bieden we ook vrijwilligersprojecten aan, wereldwijd.
Onze visie op vrijwilligerswerk is dat je het niet alleen kunt doen, maar dat we het met elkaar moeten doen. Jij, wij, onze partnerorganisaties die ter plaatse alles regelen en natuurlijk de lokale bevolking. Zonder hun gastvrijheid, enthousiasme en welwillendheid zouden er niet zulke mooie dingen tot stand kunnen komen. En ook in de toekomst hopen zij – samen met ons en andere vrijwilligers in het buitenland – de wereld een beetje mooier te kleuren. Respect, van elkaar leren en verdraagzaamheid zijn daarbij de kernwoorden!
Activity International biedt al bijna 30 jaar onderwijsprojecten aan in verschillende landen in Azië, Afrika en Latijns-Amerika. Onderwijs is erg belangrijk. Als je wilt dat een land vooruit gaat, dan zul je moeten beginnen bij goed onderwijs. Dat is de basis, want de kinderen zijn volwassenen van morgen! Activity International helpt lokale organisaties met het geven van onderwijs. Vrijwilligers worden ingezet om de lokale leerkrachten te ondersteunen. De klassen zijn vaak groot en de middelen zijn schaars. Vrijwilligers worden ingezet om te helpen maar zeker ook om te inspireren, jong en oud!

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail