Promoot jouw organisatie bij Docentenmarktplaats

iStock-475982110_tcm261-833263-4

De verspreiding van jou vacature via onze e-mail alerts (65.000 ingeschreven docenten) & externe jobboards

Sollicitanten die rechtstreeks reageren met naam, tel. nummer, e-mailadres, motivatie en hun CV

Niet ingeschreven werkzoekenden die ook in drie eenvoudige stappen kunnen reageren op jou vacature

Een abonnement bij Docentenmarktplaats

Docentenmarktplaats is een online platform die speciaal is ontworpen om scholen en docenten met elkaar in contact te brengen. Dit platform heeft zich bewezen als effectieve hulpmiddel voor het werven van talent in het onderwijs. Hier zijn enkele redenen waarom wij zo krachtig zijn.

Eenmalige vacature

  • Vacature staat 24 uur vermeld op de homepagina
  • Geen geschikte kandidaat? Dan plaatsen we de vacature nog een keer kosteloos!
  • Vacature staat 14 werkdagen op Docentenmarktplaats

Vacature Pakket

  • Vacature staat 24 uur vermeld op de homepagina

  • Geen geschikte kandidaat? Dan plaatsen we de vacature nog een keer kosteloos!
  • Vijf vacatures voor de prijs van vier!
  • Vacature pakket is een jaar geldig na het plaatsen van de eerste vacature

Credits bij Docentenmarktplaats

Krijg meer controle over het plaatsen van vacatures op Docentenmarktplaats. Met ons credit systeem kan je altijd gemakkelijk vacatures bij ons indienen die we binnen 6 uur op ons platform zullen publiceren. Ontdek de mogelijkheden die Docentenmarktplaats voor jou organisatie kan bieden met de flexibiliteit van dit systeem. Koop credits in en plaats eenvoudig zonder houdbaarheidsdatum vacatures op Docentenmarktplaats.

Docentenmarktplaats Credits

25

credits

€ 250,-

75

+ 7 gratis credits

€ 750,-

150

+ 15 gratis credits

€ 1.500,-

250

+ 35 gratis credits

€ 2.500,-

500

+ 90 gratis credits

€ 5.000,-

1.000

+ 190 gratis credits

€ 10.000,-

Vraag een account aan om credits te kopen

  • Plaats je vacature voor 25 credits
  • Docentenmarktplaats controleert & plaatst de vacature
  • Kandidaat garantie
Account aanvragen

Al 50.000+ blije docenten dankzij Docentenmarktplaats

Via een klasgenoot getipt over Docentenmarktplaats.nl

Na het behalen van mijn Pabo diploma, ben ik verder gaan studeren voor docent Engels tweedegraads. Gedurende het laatste jaar van mijn opleiding ben ik via een klasgenoot getipt over Docentenmarktplaats.nl. Ik heb mij ingeschreven op de website en bij mijn tweede sollicitatie was het meteen raak. Wat ik prettig vond, is dat ik alleen gemaild werd als er een nieuwe vacature was op mijn vakgebied. Bij meerdere nieuwe vacatures kreeg ik ze niet afzonderlijk, maar alles overzichtelijk in één mail.
Ik werk nog steeds op dezelfde vmbo school en heb het hier erg naar mijn zin.

Peter-Docent-Engels
Arjan Docent Engels
Zonder moeite mijn droombaan gevonden

Een tweetal jaren heb ik gewerkt op een basisschool in de regio Rotterdam. Ik merkte dat mijn affiniteit ligt bij het werken met kinderen met leer of gedragsproblemen. Omdat, ik fulltime werk was het voor mij lastig om alle vacaturesites in de gaten te houden en zo geschikte vacatures te vinden. Door een collega ben ik terecht gekomen bij Docentenmarktplaats.Na het inschrijven op deze site ontving ik elke keer als er een nieuwe vacature was de dag erna een mail. Reageren kon rechtstreeks naar de onderwijsinstelling. Op deze manier heb ik zonder al te veel moeite toch mijn droombaan gevonden binnen het speciaal onderwijs.

Arjan-Leerkracht-Speciaal-Onderwijs
Peter Leerkracht Speciaal Onderwijs
Geen overbodige vacatures

Ik ben vanuit Enschede verhuisd naar Amsterdam, hier doceerde ik het vak Maatschappijleer. Doordat Docentenmarktplaats.nl mij alle actuele vacatures stuurde die op dat moment vacant waren in de Randstad heb ik een baan weten te bemachtigen. Het prettige aan hun site vind ik dat je een regio kan selecteren en dus op deze manier geen overbodige vacatures ontvangt. Docentenmarktplaats.nl heeft mij erg geholpen bij het vinden van een baan.

Jerome-Docent-Frans
Jerome Docent Maatschappijleer
Meest complete aanbod

Een jaar geleden schreef ik mijzelf in op Docentenmarktplaats.nl. Gezien de huidige arbeidsmarkt in het primair onderwijs in het Noorden van het land rekende ik nergens op. Veelal viel ik via een invalpool in op meerdere basisscholen voor een aantal dagen in de week. Het fijne aan Docentenmarktplaats.nl vind ik dat je alleen een mail krijgt daar waar er een nieuwe vacature is, zij het meest complete aanbod hebben en je niet wordt lastig gevallen met reclame en of andere mailtjes. Vlak voor de zomervakantie kreeg ik een mail met daarin een vacature voor leerkracht bovenbouw en solliciteerde . Inmiddels dankzij Docentenmarktplaats.nl ben ik nu ruim drie maanden werkzaam en heb nu werk voor tenminste een schooljaar. Docentenmarktplaats bedankt!

Karin-docentenmarktplaats
Karin Leerkracht (Primair)
Alle vacatures kreeg ik in die maanden netjes in de mail

Ondanks, dat ik al meer dan tien jaar les geef in het vak biologie aan de onderbouw werd mij gevraagd om een officiële tweede graad te behalen. Mijn Pabo diploma heb ik lang geleden behaald en dit was gedurende die periode genoeg. Het opnieuw naar school gaan zag ik gezien mijn leeftijd en werkervaring niet meer zitten. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe werkgever. Met succes! Na een periode van 6 maanden ben ik weer aangenomen op een middelbare school en sta weer voor de klas. Alle vacatures kreeg ik in die maanden netjes in de mail en ook het reageren hierop was eenvoudig. Ik zou het iedere werkzoekende in het onderwijs kunnen aanraden.

Henk-Docent-Biologie
Henk Docent Biologie