Vind antwoorden op veelgestelde vragen of kom in contact

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen binnen ons platform. Klik op de relevante categorie om een overzicht van vragen te vinden.

Onderwijsorganisaties

Via servicedesk@docentenmarktplaats.nl kunt u alle vragen stellen. Het is binnen no-time mogelijk om vacatures te laten plaatsen bij ons op de website!

Ter promotie plaatsten wij wel eens een vacature. Bij vragen verwijzen we u graag naar onze servicedesk via servicedesk@docentenmarktplaats.nl

Bij vragen verwijzen we u graag door naar de servicedesk via servicedesk@docentenmarktplaats.nl U zult dan op dezelfde dag nog een antwoord ontvangen van onze servicedesk.

Neem direct contact op met onze servicedesk via servicedesk@docentenmarktplaats.nl. Uw probleem zal direct worden opgelost.

Neem direct op met onze sales afdeling, via servicedesk@docentenmarktplaats.nl

Op elk abonnement hanteren wij een opzegtermijn van een maand. De opzegging dient schriftelijk te geschieden en altijd een maand voor de einddatum van de lopende overeenkomst.

Klant

Het plaatsen van vacatures is een deel van onze dienstverlening, hierdoor is het niet mogelijk om zelf vacatures te plaatsen op Docentenmarktplaats. Wilt u een vacature laten plaatsen en bent u nog geen klant? Neem dan contact op via het contactformulier of via onze chatfunctie.

Stuur dan de vacatures naar servicedesk@docentenmarktplaats.nl. Wij zullen de vacatures dan dezelfde dag nog plaatsen.

Via servicedesk@docentenmarktplaats.nl kunt u fouten aangeven. Wij zullen er dan voor zorgen dat deze wijziging binnen no-time wordt verholpen!

Neem direct contact op met onze sales afdeling via servicedesk@docentenmarktplaats.nl

Neem direct op met onze sales afdeling via servicedesk@docentenmarktplaats.nl

U kunt contact opnemen met onze servicedesk via servicedesk@docentenmarktplaats.nl

Omwille van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verstrekken wij de persoonlijke gegevens van de desbetreffende kandidaat niet in de digitale kluis, omdat u deze in een eerder stadium tijdens de sollicitatie al rechtstreeks heeft ontvangen.

Op elke overeenkomst hanteren wij een opzegtermijn van een maand. De opzegging dient schriftelijk te geschieden en altijd een maand voor de einddatum van de lopende overeenkomst.

Werkzoekende

Het kan zijn dat deze in uw spambox staat. 2. U heeft de sollicitatie extern voltooid (website van de school/onderwijsorganisatie).

Voor vragen verwijzen wij u door naar de desbetreffende school, andere onderwijsorganisatie of detacheringsorganisatie. Sollicitaties worden rechtstreeks naar een een school of andere onderwijsorganisatie gestuurd, zonder tussenkomst van Docentenmarktplaats. Bij dergelijke vragen kunt u het beste contact opnemen met de school of onderwijsorganisatie.

Sollicitaties worden rechtstreeks naar een een school of andere onderwijsorganisatie gestuurd, zonder tussenkomst van Docentenmarktplaats. U kunt het beste contact opnemen met de school of andere onderwijsorganisatie.

Sommige organisaties hechten veel waarde aan het invullen van het eigen sollicitatieformulier, bij een deel van de vacatures wordt u daarom verwezen naar het sollicitatieformulier van de school of andere onderwijsorganisatie.

Daar waar dit niet mogelijk is solliciteert u op de website van de onderwijsorganisatie, hieraan kunnen wij niks veranderen, omdat u de sollicitatie voltooid op een andere website dan Docentenmarktplaats.

Deze gaan rechtstreeks naar de desbetreffende school of andere onderwijsorganisatie.

Nee, dit is niet mogelijk. Zodra de sollicitatie is verzonden gaat deze rechtstreeks naar de desbetreffende school of andere onderwijsorganisatie. Neem daarom contact op met deze organisatie.

Wij vragen u deze op te zoeken op het internet. Wij verstrekken deze informatie niet.

Nadat u bent ingelogd, kunt bovenaan op de homepagina een pagina openen waarin u uw gegevens en voorkeuren kunt wijzigen. Deze vindt u bij ‘mijn gegevens’. U kunt op elk moment uw gegevens wijzigen.

Dit kan liggen aan uw browser of aan de datum- en tijdsinstelling op uw computer, laptop, tablet of telefoon. Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt deze opvragen op de inlogpagina.

Uw CV kunt u op dezelfde manier wijzigen als uw gegevens. Op de pagina ‘mijn gegevens’ kunt u uw nieuwe CV opnieuw uploaden.

Waarschijnlijk is de bestandsgrootte dan te groot. Wij raden u aan het bestand te verkleinen of via mijnonderwijscv.nl een CV aan te maken.

Onder de desbetreffende vacature vindt u de mogelijkheid voor het maken van uw persoonlijke CV, deze kan meteen meegestuurd worden met de sollicitatie. Wilt u alleen een CV maken, maar niet solliciteren? Dan verwijzen we u graag door naar mijnonderwijscv.nl.

Ja, uw persoonlijke CV is overal voor te gebruiken.

In sommige gevallen komt deze aan in uw spambox. In alle andere gevallen vragen wij u contact op te nemen met onze servicedesk via onze chatfunctie.

Heb je jouw antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op

Onze gemiddelde reactietijd bedraagt momenteel 5 dagen, bedankt voor je geduld!

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan