Anna van Rijn College

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Het Anna van Rijn College is een openbare school met een rijke historie. Bij ons is iedereen welkom. Op onze schoolkomen leerlingen vanuit een breed palet aan maatschappelijke en religieuze achtergronden. Iedereen is welkom. We bieden levensbeschouwelijk onderwijs met aandacht voor Humanisme en wereldreligies. Nieuwe leerlingen voelen zich al snel thuis op het Anna. En daar doen we hard ons best voor.
Bij het Anna van Rijn College staat de leerling centraal. We hebben kleinschaligheid hoog in het vaandel staan en bestaan daarom uit vier verschillende scholen. Deze scholen bieden allemaal onderwijs op maat en hebben een uitstekende leerlingbegeleiding. Het Anna van Rijn College is geen leerfabriek. Bij ons is er echte aandacht voor de leerling en leert iedere leerling op zijn of haar eigen niveau.
Het is mogelijk om tweetalig of regulier onderwijs te volgen. Op deze manier kun je er voor kiezen om (een deel van) je lessen in het Engels te volgen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over ons internationale programma…Kortom: ben je op zoek naar een topschool met veel diversiteit? Dan biedt Anna jou de kans om je eigen talenten optimaal te ontwikkelen!

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail