Berg en Bosch Onderwijs

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Berg en Bosch Onderwijs is gespecialiseerd in onderwijs aan leerlingen met een vorm van autisme, en heeft vestigingen in Houten en Bilthoven. Op deze beide locaties zijn afdelingen speciaal onderwijs (so), de Berg en Bosch School en voortgezet speciaal onderwijs (vso), het Berg en Bosch College gevestigd.
Alle onze leerlingen hebben talenten en mogelijkheden en wij willen hen stimuleren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Dat betekent dat het onderwijs in de groepen zoveel mogelijk wordt afgestemd op de mogelijkheden en de behoeften van iedere leerling. Wij vragen ons bij elke leerling af: wat heeft hij/zij nodig om zich optimaal te kunnen ontwikkelen?
Wij willen daarom een school en een expertisecentrum zijn waar de leerlingen het vertrouwen krijgen om op veilige en verantwoorde wijze samen te leren en samen te werken. Begeleid door professionals en specialisten en in samenwerking met de ouders leren zij hun talenten ontdekken, deze verder te ontwikkelen en toe te werken naar maximale zelfredzaamheid die dient als een stevige basis voor hun toekomst.
Onze missie is leerlingen te leren hoe zij na hun schooltijd zelfstandig kunnen functioneren in de samenleving. Dit is wat ons drijft, waarin we geloven en wat we willen waarmaken.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail