Carmel College Salland

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Welkom bij Carmel College Salland!
Dé school voor gymnasium, atheneum-plus, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs.
Op Carmel College Salland is altijd veel te beleven. Talentontwikkeling, dat is waar het bij ons om draait. Wij willen uitdaging bieden aan onze leerlingen, hen het beste uit zichzelf laten halen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Leerlingen ontdekken en ontwikkelen hun talenten op cognitief, creatief, sociaal én sportief gebied. Daarbij houden we rekening met de individuele mogelijkheden, onderwijsbehoeften en verschillende leerstijlen van leerlingen. Om aan te sluiten bij de belangstelling van leerlingen, kunnen zij kiezen uit de Carmel Classes 'sports & lifestyle', 'art&music', 'science & technology' en 'international business'. Op het gymnasium en atheneum-plus kunnen de leerlingen kiezen voor het Technology Programme of International Cambridge Programme.
Op het vmbo en praktijkonderwijs werken de leerlingen bij 'Fit for Life' aan belangrijke vaardigheden als samenwerken, sociale vaardigheden, oplossingsgericht handelen, jezelf presenteren, etc. Deze vaardigheden leren zij tijdens sportieve en culturele activiteiten.
Onze kracht Carmel College Salland werkt in domeinen; een soort van 'schooltjes in deschool'. Een domein is een kleinschalige, veilige leeromgeving voor een vaste groep leerlingen, docenten en begeleiders. Leerlingen en docenten werken meerdere jaren nauw samen in deze veilige leeromgeving. Dit maakt dat de leerling gezien en gekend wordt.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail