Coornhert Gymnasium

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Het Coornhert Gymnasium is een school waar alle leerlingen met VWO-capaciteiten de kans krijgen om een gymnasiumdiploma te halen. Het Coornhert Gymnasium is een school waar leerlingen en medewerkers zich thuis voelen, waar ieder zijn eigen verantwoordelijkheid kent en neemt en waar men elkaar en elkaars eigendommen respecteert. Het homogene en kleinschalige karakter van de school speelt daarbij een belangrijke rol.
Het Coornhert Gymnasium biedt de leerlingen een breed scala aan vakken. Daarnaast organiseren we binnen en buiten de lessen activiteiten die leerlingen de gelegenheid bieden ook hun andere talenten te ontplooien. Naast kennisoverdracht besteedt het Coornhert Gymnasium aandacht aan het ontwikkelen van vaardigheden en een attitude die leerlingen nodig hebben voor een succesvolle universitaire studie. Ook besteden wij bewust veel aandacht aan de sociaal-emotionele vorming van de leerlingen.
Waar dit mogelijk is, worden de culturele lijnen van de klassieke oudheid naar onze tijd doorgetrokken. Leerlingen leren zich open te stellen voor andere denkwerelden en bewuste keuzes te maken.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail