De Kleine Wereld

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Bij De Kleine Wereld zijn we - samen met ouders - bezig met opvoeden. Dit doen wij in een liefdevolle en professionele omgeving waarbij het plezier van een kind voorop staat. Het opvoeden heeft tot doel om kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op een zelfstandige en sociale deelname aan de samenleving. Dat betekent dat we kinderen niet alleen de mogelijkheid bieden zich ongestoord en vrij te ontwikkelen, maar dat we hen ook vaardigheden, kennis, normen en waarden meegeven. Dat doen we spelenderwijs, immers kinderen leren door te spelen.
Elke vestiging heeft een eigen (meewerkend) vestigingsmanager. Deze persoon is gastheer/vrouw van de vestiging en is samen met het team verantwoordelijk voor de opvang. Vanuit het hoofdkantoor worden de vestigingen ondersteund op het gebied van Human Resources, Planning, Financiën en Pedagogiek.
De cultuur binnen De Kleine Wereld is open, professioneel en altijd gericht op verbetering. We zijn een lerende organisatie met specialisten en experts o.a. op het gebied van Lezen, Babygebaren en kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. Wij meten het welbevinden van de kinderen en het effect van onze scholing.
De Kleine Wereld is in 2001 opgericht door Erik Vlutters en Marit de Wit.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail