Docenthuren.nl

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Dit is hoe wij zijn begonnen…
Docenthuren.nl is opgericht als antwoord op het grote tekort aan docenten in het onderwijs. De oprichters Michael Boekee en Paul Scholtz hebben samen meer dan 60 jaar aan ervaring op het gebied van beveiliging, politie en lesgeven. In deze jaren zijn zij beide proactief bezig geweest met het vergroten- en versterken van hun netwerken. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een groot en warm netwerk met daarin niet alleen een divers aanbod aan skills, maar ook een ingang bij verschillende scholen.
Vanwege de beveiliging- en politie achtergrond, lag de focus van docenthuren.nl in de eerste instantie op vakken die hieraan waren gerelateerd. Al redelijk snel kwamen de aanvragen van onderwijsinstellingen voor andere vakken binnen. Generieke vakken, keuzedelen, trainingen op maat en ga zo maar door.
Sindsdien is docenthuren.nl bezig met het uitbreiden van het grootste- en meest diverse docentennetwerk van Nederland.
… en dit is hoe wij werken!
Waar we begonnen als klein bedrijf met een paar aanvragen, zijn we in een korte tijd flink gegroeid. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact en relatiemanagement ons heeft gebracht tot waar we nu zijn. Wij focussen onze activiteiten en inspanningen dan ook op het bewerkstelligen van langdurige-, goede relaties met beide partijen; de docenten en onderwijsinstellingen (opleidingsmanagers).
Dit heeft geleid tot een divers netwerk met daarin veel welwillende en beschikbare docenten die tijdelijke uitval kunnen opvangen, openstaande FTE’s kunnen opvullen en – indien gewenst bij beide partijen – uiteindelijk in een vast dienstverband het docententeam kunnen versterken.
Wanneer een docent zich aansluit bij ons netwerk, wordt er tijdens de verschillende contactmomenten ingegaan op de kennis en kunde van de docent, zodat er later een goede match gemaakt kan worden. Onze belofte naar de docenten in ons netwerk is dan ook dat zij het als eerste te horen zullen krijgen indien er een relevante opdracht voorbij komt. In 8/10 gevallen hebben wij een docent in het netwerk zitten die zowel geschikt als beschikbaar is.
In de overige gevallen gaan wij actief en gericht op zoek. Wij hebben ervaren dat docenten in ons netwerk, door onze persoonlijke benadering en het warme contact, vaak bereid zijn om hun eigen netwerk beschikbaar te stellen. Indien zelfs dat nog niet wil leiden tot een match, gaan wij via verschillende online platformen nog gerichter op zoek.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail