Hervormd Lyceum Zuid

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Wij zien onze school als een belofte aan onze leerlingen, hun ouders en verzorgers, onze medewerkers en niet in de laatste plaats aan de samenleving. Omdat we ons bewust zijn van die belofte hebben we onze kernwaarden doorvertaald naar onze lessen en de manier waarop wij werken. Het helpt aspirant 8e groepers bij het maken van hun schoolkeuze en ons bij het bepalen van de inhoudelijke koers en het inrichten van de school. Zo weet iedereen waarop wij beoordeeld willen worden en waarop wij elkaar beoordelen.
Het HLZ is een vriendelijke school We zijn gastvrij, er heerst hier geen pestcultuur, je mag hier jezelf zijn. De afstand tussen leerlingen en docenten is klein. Elkaar vertrouwen is ons uitgangspunt. Onze lessen zijn daarom persoonlijk. We maken altijd een koppeling tussen de stof, de interesse van de leerling en de klas. Zo wordt op een relevante wijze betekenis gegeven aan de kennis die we overdragen. Onze motivatie is daarbij gericht op de ontplooiing van de leerling.
Dat kan alleen omdat onze medewerkers betrokken zijn bij de leerlingen, de organisatie en elkaar. Zij proberen op basis van persoonlijke interesses een verbinding aan te gaan met de leerlingen. Daarmee onderhouden we
 de vriendelijke sfeer op onze school.
We hebben een traditioneel tintje De school vindt haar roots in de christelijke waarden, maar gaat daar op een liberale manier mee om. We zien ons klassieke gebouw als een mooie en prettige leeromgeving en koesteren die. Het niveau van de docenten en hun voorbereiding is het fundament van onze lessen. Onze leerlingen verdienen 
het beste.
Onze docenten zijn goed opgeleid. Ze houden van hun vak en staan daar stevig in. Ze zien het didactisch verantwoord overdragen van kennis als hun belangrijkste missie.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail