Het Baarnsch Lyceum

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Klassiek en modern
Het Baarnsch Lyceum is een klassieke school met een moderne snit. De school heeft een bijna honderdjarige historie. In de aula zie je de namen van alle geslaagden sinds 1924 op de ruiten gegraveerd. De school heeft een bijzondere band met zijn oud-leerlingen, die regelmatig op school te vinden zijn. De school kent verschillende tradities. Hoogtepunt is de jaarlijkse deelname aan de Artistieke en Sportieve Interlyceale: de vier oudste lycea van Nederland strijden met elkaar om de eerste plaats op kunstzinnig en sportief gebied .
Het Baarnsch Lyceum is een kleinschalige school met rond 1000 leerlingen voor havo, atheneum en gymnasium, waar leerlingen en medewerkers gekend worden en samen verantwoordelijk zijn voor de gemeenschap die Het Baarnsch Lyceum heet. Het geeft een veilig, vertrouwd gevoel aan de leerling, die zich hier thuis voelt.
Optimistisch en open
Het Baarnsch Lyceum zoekt vanuit een optimistische en open levenshouding aansluiting bij de ontwikkelingen, de uitdagingen, die op ons afkomen. Uitdagingen zijn er om aan te gaan, prikkelen onze ambitie en creativiteit. Het Baarnsch Lyceum is ook kritisch op ontwikkelingen en zoekt daarin zijn eigen spoor. De digitalisering, de online-wereld bieden ons bijvoorbeeld ongekende mogelijkheden en innovatie. Tegelijkertijd blijft de persoonlijke interactie tussen mensen, de relatie tussen leraar en leerling voorwaarde voor al het leren en groeien.
Het Baarnsch Lyceum beschikt over een modern, licht schoolgebouw in een groene, bosrijke omgeving en met een gezonde kantine. De school heeft uitstekende voorzieningen zoals een goed functionerend ICT-netwerk, labs, theater-faciliteiten, grote sportvelden en mooie sportaccommodaties.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail