Het Segment School voor Praktijkonderwijs

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Het Segment is een excellente school!Het Segment is een zelfstandige school voor Praktijkonderwijs voor jongeren die worden begeleid en gecoacht naar werk, zelfstandigheid, vervolgopleiding (ROC) en zinvolle vrijetijdsbesteding. Het leren is afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen van de leerlingen. We geven samenhangend competentiegericht onderwijs op maat. We bieden brede ontwikkelingsmethoden, flexibele leermogelijkheden in een uitdagende leeromgeving. Veiligheid en geborgenheid zijn hierin sleutelbegrippen.
Het uitgebalanceerde aanbod van theorie-en praktijkvakken, de branchegerichte opleidingen en de entree-opleiding, de intensieve begeleiding tijdens de stages door onze eigen jobcoaches en stagebegeleiders, het aan de school verbonden zorgteam en een orthopedagogisch klimaat staan borg voor een positieve ontwikkeling van de leerlingen.
De school heeft alle sectoren in huis; Plant en Dier, Handel en Verkoop, Techniek, Horeca en Zorg en Welzijn. Daarnaast heeft de school een heus werkcentrum. Kortom.de school is uniek!

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail