Kalsbeek College

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Het Kalsbeek College is een leer- en leefomgeving waar je kan groeien op een manier die bij jou past. In kennis, maar ook als mens. Met onderwijs dat je uitdaagt en voorbereidt op een goede stap na onze school. We leren je vooruit te kijken en steeds meer zelf keuzes te maken.
Onze kernwaarden → betrokkenheid Betrokkenheid laat zich overal in de school zien. Als leerling heb je dat nodig voor jouw leerproces. Jouw ouders/verzorgers tonen zich betrokken bij de school. De betrokkenheid van het personeel bij hun leerlingen draagt onmiskenbaar bij aan het leren.
→ aandacht Leren vindt altijd plaats in een goede relatie.Hoewel iedereen uiteindelijk zelf leert, doe je het nooit helemaal alleen. Het elkaar kennen,rekening met elkaar houden en van elkaar leren is tussen leerlingen onderling en tussen leraren en leerlingen van onschatbare waarde.
→ veiligheid Om betrokkenheid en aandacht alle ruimte te geven, is veiligheid nodig. Veiligheid zorgt er voor dat jij jezelf durft te zijn, je vrij kan bewegen en je op je gemak voelt.
→ openheid Voor het waarborgen van veiligheid is openheid onmisbaar. Openheid betekent ook dat iedereen, leerlingen en personeel met een uitnodigende houding doorlopend onderzoeken waar ruimte is om het leren in de school te verbeteren.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail