Karibu

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Hi, wij zijn Karibu
Wij geloven in anders zijn. Wij geloven dat het onderwijs extra support nodig heeft. De ontwikkeling van onze kinderen staat centraal. Door middel van ons platform vol met professionals en creatives willen wij beter aansluiten tot de kinderen. Wij willen vooral extra steun en toevoeging bieden samen met onze rolmodellen.
Een zinvolle toevoeging aan het bestaande lesprogramma
Karibu is de samenwerkingspartner die naast scholen staat om een fundamentele oplossing te bieden voor terugkerende problemen binnen het onderwijs. Waar jij ook tegenaan loopt als schoolleider, Karibu helpt bij het verlichten van jouw draaglast.
Karibu begrijpt dat het voor scholen een hele opgave kan zijn om meerdere ballen omhoog te moeten houden. Het welzijn van de kinderen staat voorop en tegelijkertijd moeten alle andere zaken binnen de school ook in goede banen geleid worden.
Wij bieden passende ondersteuning voor kinderen in het basis- en voortgezet onderwijs. Deze ondersteuning wordt volledig afgestemd op de behoefte van het kind, maar ook op de directe vraag van de school. In ons aanvullende lesprogramma ligt de focus specifiek op talentontwikkeling. Karibu vindt het belangrijk dat elk kind de ruimte krijgt zich buiten de gezette kaders te ontplooien.
Wij beschikken over een ruim portfolio, bestaande uit creatieve- en inspirerende onderwijskrachten met wie de leerlingen zich kunnen identificeren. Dit zijn o.a. bevoegde leerkrachten die worden ingezet om de reguliere vakken op zowel het PO als het VO op te pakken. Daarnaast, zetten wij ook doorgewinterde workshopleiders in, met een zeer uiteenlopende expertise. Deze workshops sluiten goed aan bij de actieve en levendige wereld van de kinderen.
Een positief verschil maken in de ontwikkeling van kinderen is ontzettend belangrijk voor jou. Je beschikt over de juiste competenties om voor de klas te staan en maakt de groei van kinderen graag van dichtbij mee. Jij past perfect bij Karibu. Meld je vandaag nog aan, we zetten je graag in voor de klas.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail