Meander College

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Het Meander College is een bruisende cultuurprofielschool waar leerlingen kunnen groeien en hun talenten ontwikkelen. Leerlingen voelen zich gekend en durven zich te laten horen en zien. Daardoor kennen we de talenten van onze leerlingen en kunnen we het onderwijs persoonlijk maken. Het Meander College biedt een podium voor ieders talent. We zijn een school met een altijd aanwezige sfeer van actieve creativiteit op het gebied van kunst, cultuur en expressie.
Het Meander College is een christelijke school met een open karakter. We hebben aandacht voor wat het leven zinvol maakt. We stimuleren elkaar om na te denken over wat ons beweegt en wat we belangrijk vinden, zodat we stevig in onze schoenen staan. Dat doen we in de les, erbuiten en tijdens bezinningsmomenten en vieringen. We omarmen diversiteit op onze school en in de samenleving. We zijn nieuwsgierig naar veranderingen en bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
Het Meander College is een persoonlijke school. Wij komen elkaar graag tegen en hebben interesse in elkaar. We zijn kleinschalig en overzichtelijk waardoor kwaliteit geleverd kan worden. Voor de leerlingen is het prettig dat we elkaar kennen. Zorg of extra hulp is altijd dichtbij en sluit aan bij waar een leerling is. We willen dat leerlingen enthousiast zijn over ons onderwijs en dat ze het naar hun zin hebben op school.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail