Nederlandse Kappersakademie

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

De Nederlandse Kappersakademie is het eerste en grootste opleidingsinstituut voor kappers in Europa. We staan voor kwaliteit, ontwikkeling & groei, creativiteit en ondernemerschap.
Als opleidingsinstituut gaan we verder dan andere opleidingen. Dat stelt eisen aan onze leerprogramma’s en docenten. Onze opleidingen zijn praktijkgericht en onze docenten volgen continue trainingen. We stellen ook eisen aan onze studenten: wij verwachten een gemotiveerde instelling, discipline en de wil om tot de besten te gaan behoren!
Onze studenten leren het kappersvak in de praktijk en ontwikkelen zich tot topkappers. Wij helpen ze hun creativiteit te benutten. De NKA beschikt over eigen kapsalons. Tijdens de opleiding zorgen onze studenten dat iedere klant de salon met een mooi kapsel verlaat. Hierbij worden ze begeleid door ervaren docenten.
Een opleiding aan de NKA staat in de kapperswereld voor kwaliteit. Daarom zijn onze studenten erg gewild op de arbeidsmarkt. Oud-studenten kom je tegen in gerenommeerde kapsalons, in de mode- en theaterwereld of als zelfstandig ondernemer. Je kunt dan ook gerust stellen dat je met de Nederlandse Kappersakademie aan een succesvolle carrière in het kappersvak begint!

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail