OPO-R

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

tichting Openbaar Primair Onderwijs Rivierenland bestaat uit 11 openbare basisscholen. Waarvan 5 in Tiel, 4 in Culemborg en 1 in Wadenoijen. In Tiel staat ook onze school voor Special Basisonderwijs De Wissel. Op deze school zitten kinderen uit de regio die speciale ondersteuning nodig hebben om ook succesvol te kunnen zijn.
De openbare school staat open voor alle kinderen, ongeacht hun levensovertuiging, godsdienst, politieke gezindheid, afkomst, geslacht of seksuele geaardheid. Iedereen is welkom op de openbare school. Op de openbare school respecteren wij elkaar en hebben wij aandacht voor de verschillen en overeenkomsten tussen de leerlingen. Wij zorgen ervoor dat ieder kind en iedere leerkracht zich thuis voelt, ongeacht de sociale, culturele of levensbeschouwelijke achtergrond.
Ieder mens is anders. Zo is ook iedere school bij OPO-R anders, in onderwijsconcept, werkwijze, inrichting en gebouw. Daar zijn wij trots op, goed onderwijs laat zich niet in één systeem duwen. Tegelijkertijd hoort iedere school bij OPO-R en is het de openbare identiteit die ons verbindt. Eén identiteit, elf gezichten!

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail