Orion Lyceum

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Op het Orion Lyceum ontdek je met elkaar de wereld en jezelf! Het Orion Lyceum is de enige school voor Havo en Vwo in Breda waar iedereen elkaar kent en zichzelf kan zijn. Onze school heeft uniek onderwijs waarbij je naast de ‘gewone’ vakken, zelf dingen gaat onderzoeken vanuit je eigen interesse en passie. Zo ontdek je waar je talenten liggen.
Op het Orion groei je uit tot onderzoeker, verhalenverteller en aandachtige luisteraar. Je leert de wereld op een boeiende manier kennen, zowel binnen als buiten de school. Meestal werk je met een laptop, die je van school kunt lenen. Verder ga je geregeld op excursie en studiereis. Je leert wat de invloed is van tv en internet. En de kunst van het leven!
In de eerste jaren op het Orion heb je de tijd om vakken te kiezen die bij jou passen. Vanaf het begin helpen onze leraren je om jouw talenten te ontwikkelen. Zij gaan echt voor jou. Je haalt bij ons een diploma en wij zijn trots op onze examenresultaten. Onze leerlingen verlaten de school met een schatkist gevuld met wat ze weten, willen en kunnen.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail