Willem Blaeu

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

In onze visie staat beschreven dat wij waarde hechten aan burgerschapsvorming en maatschappelijke stage voor onze leerlingen. Hieronder staat beschreven hoe wij daar vorm aan geven.
Het plan burgerschap bevat een korte beschrijving van de school. Vervolgens formuleren wij onze onderwijsvisie en onze visie op burgerschap en integratie. Dit koppelen we aan een burgerschapsmodel en aan de waarden, van waaruit wij burgerschap en integratie benaderen. Daarnaast beschrijven we de domeinen democratie, participatie en identiteit, zoals die op het Willem Blaeu herkenbaar zijn. Daarna gaan we in op de burgerschapsdoelen in relatie tot ons schoolcurriculum.
In een overzicht is terug te zien in welke mate wij de burgerschapsdoelen verwezenlijken. Ook beschrijven we in dit plan de rol die docenten en onderwijsondersteuners binnen ons concept vervullen. Tenslotte geven we inzicht in de wijze, waarop we verantwoording afleggen over burgerschap en integratie, hoe aansturing plaatsvindt en hoe we onze burgerschapactiviteiten en de visie daarop borgen in ons kwaliteitsbeleid en evalueren.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail