Petrus Canisius College

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Het Petrus Canisius College is een brede, katholieke scholengemeenschap met vijf vestigingen in Alkmaar, Heiloo en Bergen.
Bij ons kun je terecht met elk basisschooladvies*), van gymnasium tot en met vmbo. We bieden een aantal bijzondere opleidingen aan, namelijk vwo-Xtra, mavo+, Vakcollege Techniek en Vakcollege Allround. Verder hebben we interessante keuzemogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld sport, extra Engels en bèta.
In de dakpanklassen van onze tweejarige brugklas is royaal tijd om te kijken waar jouw interesses en mogelijkheden liggen. Je gaat bij ons veel projecten doen en we leren je goed zelfstandig werken. Je zult ervaring opdoen buiten de deur of we halen de maatschappij binnen de schoolmuren. We bereiden je – ook in praktische zin - intensief voor op je vervolgopleiding en beroepskeuze. We verwachten dat je hard werkt en als je dat nodig hebt, kun je altijd rekenen op extra hulp.
We zijn trots op de resultaten van onze leerlingen en op de hoge scores die we jaarlijks behalen in tevreden-heidsonderzoeken. We willen graag dat je bij ons succesvol bent en dat je jezelf verrast, maar zeker ook dat je je thuis voelt op het PCC. Daar werken we samen aan.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail