Porteum

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

In augustus 2021 openen de deuren van een gloednieuwe onderwijscampus die bestaat uit zeven kleinere gebouwen: drie voor het vmbo, drie voor het havo/vwo en een cultuurgebouw. Het wordt een groene, duurzame en inspirerende omgeving waar je leert, leeft en samen werkt aan je eigen toekomst en die van de wereld om je heen.
Het wordt ook een unieke plek waar middelbare scholieren van Lelystad elkaar kunnen ontmoeten, maar ook hun eigen plek hebben. Waar ze een vertrouwde omgeving hebben waar ze zich thuis kunnen voelen, maar waar ze ook alle faciliteiten hebben die ze nodig hebben om optimaal voorbereid te worden op een succesvolle toekomst.
Deze campus biedt ons de mogelijkheid om door de veelheid aan keuzemogelijkheden voor alle niveaus en de ruimte om samen te werken kwalitatief hoogwaardig onderwijs te verzorgen. Onze jongeren verdienen immers het beste onderwijs. Onderwijs dat ze de kans geeft om zelf de regie te nemen over hun eigen leren, werken en leven.
Dit doen we in samenhang met elkaar én met onze omgeving. Het lokale bedrijfsleven, de gemeente en het vervolgonderwijs zijn onze partners in de ontwikkeling van ons onderwijs.
Deze campus wordt praktisch, duurzaam, veilig, kleinschalig, groen, maar (zo vinden wij) ook heel erg mooi.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail