Rafaelschool

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Rafael is een school voor zeer moeilijk lerende kinderen uit Utrecht en omstreken. Onze leerlingen hebben een verstandelijke beperking en zijn tussen de 4 en 13 jaar oud. Het ontwikkelingsniveau is wisselend en alle leerlingen profiteren van het specifieke ZML klimaat. Wilt u eens een kijkje nemen? Klik op: Dit is Rafael
Groeien in bescherming De ontwikkeling van ieder kind staat bij ons voorop. Ons team heeft kennis van, ervaring met en hart voor onze leerlingen. We gaan met creativiteit en flexibiliteit op zoek naar manieren om ze te leren zich te ontwikkelen tot zo zelfstandig mogelijke en gelukkige mensen. Op Rafael werken we in een veilige, plezierige omgeving en bieden leerlingen structuur, uitdaging en herhaling. Open communicatie en een goede samenwerking met ouders spelen hierin ook een belangrijke rol.
Specialisme en expertise Onderwijs aan leerlingen met een verstandelijke beperking is ons specialisme. Binnen de school hanteren we verschillende leerstromen. We kijken bij de indeling naar het ontwikkelingsperspectief en de begeleidingsbehoefte van de leerling. Zo zit ieder kind echt op z’n plek.
Passend onderwijs Op Rafael sluiten we zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden van de individuele leerling. We leren leerlingen zich te ontwikkelen op het gebied van zelfredzaamheid. Leren lezen en rekenen is belangrijk, maar ook voor jezelf opkomen en je goed verzorgen. Elke leerling kan zich ontwikkelen en is uniek en bijzonder!

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail