ROC Horizon College

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Onderwijs is verbinding. Verbinding tussen de docent en de student. Tussen studenten in de klas. Tussen alle medewerkers. Tussen teams en managers. Tussen stagebedrijven en school. Ook ouders en alle andere partners waarmee we ons werk doen. Alleen sámen met jou kunnen we worden wat we willen zijn.
Alle collega's, studenten, relaties en andere partners nodig ik uit om mee te doen. Door elkaar te ontmoeten. Elkaar te leren kennen. Door onze krachten te bundelen. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren. Door te focussen op dat wat ons verder helpt naar de volgende horizon. Door heldere afspraken te maken. Knopen door te hakken. Door te accepteren dat groei soms ook wrikt. Door te leren van fouten. Door ook te blijven lachen en plezier te maken. Door te blijven ondernemen en vernieuwen. Op deze manier worden we de school die we willen zijn.
Sommige zaken zijn snel te veranderen, andere vragen meer tijd. Met de juiste combinatie van geduld, daadkracht en ambitie blijven we vooruitgaan. Zo maken we stap voor stap samen van het Horizon College de school die in deze visie beschreven staat.
Vanaf 1 augustus 2024 gaan het Horizon College en het Regio College samen verder onder de naam Talland College. Lees meer over deze fusie op www.horizoncollege.nl/fusie.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail