Sint Nicolaaslyceum

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Sint Nicolaaslyceum Het St. Nicolaaslyceum is een echte Amsterdamse school voor havo, atheneum en gymnasium. Onze school telt iets meer dan 1000 leerlingen en meer dan honderd medewerkers.
In oktober 2012 is de school verhuisd naar een schitterend gebouw aan het Beethovenplein in Amsterdam-Zuid met alle faciliteiten van een moderne school: alle aandacht voor ICT, een fantastische sporthal en prachtige theatermogelijkheden. Het is gewoon een geweldig gebouw en we zijn trots dat we er in 2013 ons vijfenzestigjarige bestaan mochten vieren.
Op het Nicolaas bieden we de kennis en de inzichten die nodig zijn om je weg te kunnen vinden in de maatschappij van nu. Leren is ontdekken, dat is ons uitgangspunt. Nieuwe kennis opdoen, jezelf ontdekken en dat alles samen met anderen.
Onze school staat midden in de maatschappij. We geven onze leerlingen moderne opvattingen mee, we stimuleren ruimdenkendheid, binnen een kader van duidelijke sociale regels. We willen ouders nadrukkelijk hierbij betrekken.
Als open katholieke school staan wij positief tegenover alle religies. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin we als mensen elkaar helpen en zorg hebben voor elkaar. Een samenleving waarin we allemaal gelijk zijn en tegelijk de verschillen koesteren. Daarom vinden we het belangrijk dat wij een veilige school zijn voor álle leerlingen. En dus treden wij op tegen pesten. Op het Nicolaas kan iedereen zichzelf zijn, ongeacht uiterlijk, afkomst, geaardheid of religie.
Je bent welkom op het St. Nicolaaslyceum.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail