SOTOG

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Onze stichting heeft in Twente en Oost Gelderland onder haar beheer scholen voor speciaal onderwijs. Op onze scholen zitten kinderen in de leeftijd van 4 t/m 20 jaar die ernstige gedrags- en/of psychiatrische problemen ervaren en/of laten zien.
Wij bieden onze leerlingen een passend ontwikkelings- en opbrengstgericht onderwijsprogramma, in een leeromgeving die sterk anticipeert op het vergroten van de kans op succes voor onze leerlingen.
De rijke geschiedenis van SOTOG laat zien dat onze voorgangers en de huidige ‘club’ onvoorwaardelijk betrokken was en is bij de meest kwetsbare kinderen in onderwijsland. Gelukkig is SOTOG erin geslaagd om voor veel kinderen een passend onderwijs traject te organiseren.
Van licht verstandelijk beperkt tot en met gemiddeld en boven gemiddeld begaafd is er een (diploma)gericht onderwijsaanbod in veelal nieuwe schoolgebouwen. Passend onderwijs is voor ons niet nieuw maar al tientallen jaren onze drijfveer en missie!
Kinderen en ouders/verzorgers zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in onze scholen en de mogelijk nieuwe kansen op onze scholen. Dit is de plek waar onze ruim 450 medewerkers elke dag onverminderd ‘gaan’ voor onze doelgroep.
Daar waar anderen stoppen gaan zij door en geven net dat kilootje expertise meer om geluk en schoolsucces voor kinderen te bewerkstelligen. Uiteraard doen zij dat in afstemming met ouders, verzorgers en/of partners in de jeugdhulpverlening.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail