Stedelijk College Zoetermeer

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

“Trots, ondernemend en vakkundig: onze kernwaarden. Ons belangrijkste doel is leerlingen op te leiden die trots zijn op zichzelf, ondernemend in het leven staan en vakkundig zijn. Helemaal klaar om succesvol door te stromen naar het beroepsonderwijs en die kunnen terugkijken op een plezierige periode bij ons op school.
Trots, ondernemend en vakkundig, dat is wat we als school zijn. Trots op waar we voor staan en op ons onderwijs en altijd met een ondernemende blik door vakkundige docenten. Dat uit zich onder andere in de aandacht voor specifieke talenten van leerlingen. Ze krijgen de ruimte om naast het leerproces ook hun eigen talent te ontwikkelen, door deel te nemen aan een sport-, dans- of zangklas. Gaat het juist even niet zo lekker met het leren of op persoonlijk vlak? Onze uitgebreide begeleidingsmogelijkheden helpen de leerling waar mogelijk weer op het goede spoor. We onderschrijven het belang van extra aandacht als dat nodig is.
Trots, ondernemend en vakkundig. Wij geloven dat met deze basis iedereen succesvol kan zijn op zijn of haar manier en mooie stappen kan maken in deze maatschappij.”

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail