Stichting IRIS

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

I R I S vormt het bevoegd gezag over zes scholen voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in het zuiden van Noord-Holland. Anno 2015 is I R I S "een complexe organisatie" met een lange geschiedenis en een stimulerende visie op de toekomst.
"Complexe organisatie" is geen waardeoordeel maar een feitelijke beschrijving van een stichting met ruim 7000 leerlingen en 765 medewerkers. De Stichting vormt een geheel met een Raad van Toezicht en een College van Bestuur, dat samen met de directeuren en rectoren van de aangesloten scholen het Management Team van IRIS (MTI) vormt, en zes scholen met elk weer een eigen organisatie-structuur.
I R I S staat midden in de maatschappij, en maakt als organisatie dan ook op haar beurt deel uit van vele andere organisaties. I R I S is de klassiek Griekse benaming van de regenboog. De regenboog zelf is het teken van het verbond dat God gesloten heeft met alles wat op aarde leeft. De Stichting geeft daarmee in haar naam de veelkleurigheid, de onderlinge verbondenheid en het eigen karakter aan van de aangesloten scholen.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail