Stichting Katholiek Onderwijs Aalsmeer

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

De Antoniusschool, de Jozefschool en de Oosteinder vallen onder het bestuur van Stichting voor Katholiek Onderwijs Aalsmeer (SKOA). Sinds 1 september 2020 is de bestuursstructuur gewijzigd.
Voorheen namen ouders van de scholen zitting in het bestuur. Het bestuur kende een uitvoerend gedeelte en een intern toezichthoudend gedeelte. Het vernieuwde toezichtskader van de inspectie, de toenemende professionalisering en een wens om rollen en taken zuiver te organiseren heeft geresulteerd in het nieuwe bestuur.
Er is gekozen voor een two tier model waarbij het bevoegd gezag ligt bij een college van bestuur. Dit college wordt gevormd door directeur-bestuurders Ryan Bakker en Eric Spaargaren. Ryan Bakker is tevens directeur van de Oosteinder en Eric Spaargaren is tevens directeur van de Antoniusschool. De raad van toezicht wordt gevormd door ouders van de drie scholen en houdt toezicht op het functioneren van het college. Antoine Zwagerman heeft in goed overleg besloten om enkel directeur van de Jozefschool te blijven. De gemeenschappelijke medezeggenschapsraad is betrokken bij de gewijzigde bestuursstructuur.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail