Stichting Primenius

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

De missie van de stichting is om kwalitatief hoogwaardig, toetsbaar en eigentijds onderwijs te verzorgen voor leerlingen in het primair onderwijs, op basis van de Katholieke identiteit. De directie en leerkrachten van 34 basisscholen (27 katholieke, 2 katholiek protestant christelijk - waarvan één SBO, 1 katholiek openbaar en 4 algemeen bijzondere scholen) in Groningen en Drenthe hebben samen met de ouders een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de vorming van kinderen in de volle breedte van het menszijn. Binnen de stichting staan kinderen centraal en gaat het om de kwaliteit van hun leven op school en de vorming van een hecht fundament voor hun latere sociale en maatschappelijke leven.
Het beleid van de stichting is gericht op innovatie en verdere professionalisering. De ontwikkeling, het opvoeden van kinderen en het principe van een leven lang leren van de professionals staan centraal. De grondslag van de scholen biedt de leerlingen een veilige, uitdagende, gestructureerde en sfeervolle leeromgeving. Leerlingen krijgen een optimale mogelijkheid om op een prettige manier samen te leren en zich te ontwikkelen. Omgaan met onderlinge verschillen en talentontwikkeling wordt gestimuleerd.
Dagelijks zetten 500 medewerkers zich met passie in en zorgen er voor dat meer dan 5000 basisschoolleerlingen zich in een veilige en inspirerende omgeving kunnen ontwikkelen.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail