Studiehulp.nu

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Wij zijn te vinden op het terrein van de Biotoop in Haren. De Biotoop is het voormalig biologisch centrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Een prachtige, groene omgeving waar de eekhoorns door de bomen vliegen!
Bij Studiehulp.NU hebben we meerdere kantoren en lokalen. In het Grote Kantoor zijn altijd 1 of 2 studiecoaches te vinden. Daarnaast hebben we twee kleinere kantoren waar de kennismakingsgesprekken plaatsvinden en waar Alex en/of een studiecoach werkt.
We hebben meerdere lokalen waar leerlingen in de middag kunnen werken, waaronder twee samenwerkingslokalen en een stiltelokaal. In deze lokalen zijn de studiecoaches en huiswerkbegeleiders te vinden. Naast de studielokalen, hebben we nog zeven bijleslokalen waar de bijlessen gegeven worden. Als er een bijleslokaal vrij is, kunnen andere leerlingen hier gebruik van maken.
In onze Chill-Out kun je terecht om een kopje koffie, thee of ranja te drinken. Ook hebben we daar een tosti-ijzer en een magnetron om van een lekkere lunch te kunnen genieten.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail