StudyWorks

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Jij hebt een druk leven, de leerlingen hebben een druk leven: vandaar dat StudyWorks staat voor flexibiliteit. Jij kan elk moment in de week bij ons werken, van maandagochtend tot zondagavond. Dit stelt jou in staat om je agenda zo in te richten dat alles perfect op elkaar aansluit. Dit doe je natuurlijk in overleg met je bijlesleerlingen, wat betekent dat jij voor een gedeelte zelf je uren kan bepalen. Wij willen namelijk dat het werk goed voor jou uitkomt!
Ieder kind is uniek, vandaar dat wij maatwerk erg belangrijk vinden. Wij zijn trots op ons slagingspercentage van 100% en dit is bereikt door een persoonlijke aanpak. Jij als StudyWorker zal gekoppeld worden aan een leerling, waardoor jij een één op één aanpak kan creëren voor de leerling. Dit zorgt ervoor dat jij het kind al je aandacht kan geven en het zelfvertrouwen van de leerling kan verbeteren. Door jouw persoonlijke aanpak zorg jij ervoor dat alle leerdoelen van de leerling worden gehaald!
Wij vinden het belangrijk dat al onze StudyWorkers de juiste kwaliteiten hebben om perfect aan te sluiten op de behoeften van elk kind. Wij letten daarom tijdens onze sollicitatieprocedure enerzijds op sociale vaardigheden en anderzijds op niveau en kennis. Wij vinden het met name belangrijk dat je jezelf bent! Dan komen je beste kwaliteiten namelijk echt naar boven. Als je eenmaal bent aangenomen, zullen wij door middel van een training, oefenmateriaal en tips je kwaliteiten nog meer verbeteren. Zo kunnen wij kinderen de beste StudyWorkers aanbieden en kan jij jezelf verder ontwikkelen!

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail