Terra Nigra

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Welkom op de "Vensters" van Terra Nigra, dé school voor praktijkonderwijs in Maastricht. Terra Nigra is een kleine en vriendelijke school waar de leerling persoonlijk benaderd wordt. Ons enthousiaste team begeleidt de leerling in zijn zoektocht naar talenten en mogelijkheden. Daarbij vinden wij de samenwerking met ouders erg belangrijk. Tijdens de lessen wordt veel praktisch gewerkt en de didactiek is op elke leerling persoonlijk afgestemd. Het onderwijsprogramma is sterk gericht op stage, werk of een vervolgopleiding. De school leidt op tot het behalen van certificaten, hiermee kunnen leerlingen instromen in de maatschappij en arbeidsmarkt.
"Duidelijkheid voor iedereen" is de missie van onze school. Op deze website laten wij zien hoe wij willen omgaan met de leerlingen op hun weg naar volwassenheid.
Hierbij hanteren wij onze onderstaande visie:
Wij willen de leerlingen leren omgaan met hun (on)mogelijkheden. Wij leiden en begeleiden hen in het vergroten van kennis en vaardigheden, zodat zij de juiste plek in de maatschappij krijgen. Dit doen wij niet op een eiland, maar in een "wij-land", waar we duidelijk zijn naar iedereen.
Op onze school voor praktijkonderwijs zitten ongeveer 220 leerlingen.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail