The School Factory

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

The School Factory is úw partner voor ondersteuning bij werving en selectie voor onderwijs, zorg en overheid. Wij ondersteunen wervings- en selectietrajecten en bemiddelen uitsluitend voor het onderwijs in alle sectoren: basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger beroepsonderwijs. We zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van toezichthouders, onderwijsbestuurders en staf- en leidinggevende functies. We leggen hier graag onze visie en werkwijze uit.
Bij The School Factory zijn wij ons terdege bewust van de eisen die dit stelt aan de kwaliteit van ons werk. U spreekt uitsluitend met senior adviseurs, mensen met minimaal tien jaar relevante werkervaring. Mensen die ook zeer bewust hebben gekozen voor het label onderwijs, zorg of overheid, omdat zij zich daarmee vakinhoudelijk en persoonlijk verbonden voelen.
In de intake-fase leggen we de kiem voor een bestendige match door te investeren in gesprekken met alle belanghebbenden rondom een vacante positie.
Die energie is welbesteed, want zo weten we zeker dat we met een scherp wervingsprofiel op pad gaan. In het selectieproces graven we dieper. Achter de feiten op het cv zoeken we het verhaal en achter dat verhaal zoeken we de motivaties en de persoonlijke doelen.
Uw adviseurs van The School Factory zijn onderdeel van een gerenommeerd adviesbureau in de sectoren onderwijs, zorg of overheid. Dat is onmiskenbaar een voordeel. Het geeft hen een aanzienlijk bredere oriëntatie en de back-up vanuit andere disciplines. Waar wervingsvraagstukken raken aan andere organisatiethema’s, is The School Factory bij uitstek uw partner voor een samenhangende en multidisciplinaire aanpak.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail