Trainees in Onderwijs

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Wij, Trainees in onderwijs, stellen onszelf als doel het onderwijs te verrijken door een nieuwe doelgroep voor het onderwijs te winnen en het perspectief van het docentschap te verbeteren. Dit doen wij door in samenwerking en verbinding met scholen, bedrijven, universiteiten en maatschappelijke organisaties, onder andere een traineeship aan te bieden, specifiek ontworpen voor deze doelgroep. Samen geven wij het tweejarige traineeship vorm: dé opleiding voor jonge professionals die het onderwijs in beweging willen brengen.
Met het traineeship leiden we gedreven, leergierige professionals op tot creatieve grensverleggers die actief en met elkaar een positieve impact hebben op het Nederlandse onderwijs. Onze trainees volgen een inspirerend en interdisciplinair programma dat hen in staat stelt om bruggen te bouwen tussen de werelden binnen en buiten de school. Ze opereren daarbij op de snijvlakken van onderwijs, onderzoek, ondernemerschap en leiderschap en vormen zo samen de voorhoede van onderwijsvernieuwing.
We versterken daarom verbindingen tussen scholen, opleidingen, de publieke sector en het bedrijfsleven door intensieve samenwerkingen tussen hen te stimuleren en te coördineren. Trainees in onderwijs vormt zo een interdisciplinair netwerk van visionaire, bevlogen en gedreven mensen die zich samen inzetten voor één gemeenschappelijk doel: het verbeteren van de kwaliteit en diversiteit van het Nederlandse onderwijs.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail