Trajectum College

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Het Trajectum College in Utrecht is een vmbo met 550 leerlingen en 65 medewerkers. Hoewel ons gebouw aan de rand van Overvecht ligt, staan we middenin in het multiculturele wijkleven. We zijn een wijkschool; we werken op allerlei manieren samen met de omgeving en de leerlingen brengen ons motto ‘leren door te doen’ hier in de praktijk.
Wij staan voor:
Vreedzaamheid Als eerste school in het voorgezet onderwijs dragen we het predicaat Vreedzame School. Via deze methode, een begrip in het basisonderwijs, leiden we onze leerlingen op tot democratische burgers, die zich gezamenlijk verantwoordelijk voelen voor hun klas, school en wijk.
Ondernemerschap We zijn dé ondernemende school van Utrecht. Dit is te zien in onze visie op onderwijs en de houding van leerlingen, ouders en medewerkers.
Mentorschap Als docent ben je bij ons ook mentor. Je speelt een centrale rol in de begeleiding van leerlingen en bent het eerste aanspreekpunt voor ouders.
Ons onderwijs kenmerkt zich door:
Verticaal ingedeelde teams We werken met doorlopende leerlijnen. Je maakt deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor het onderwijsaanbod aan én de begeleiding van de leerlingen in het 1e t/m het 4e jaar. Je geeft bij ons les in alle leerjaren. We bieden onderwijs aan BBL- en KBL/TL-groepen.
Gepersonaliseerd leren We stimuleren jongeren hun persoonlijke leerroute te volgen. Het individuele leerproces van de leerling staat centraal.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail