Ultiem Openbaar Basisonderwijs

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

Ultiem is een stichting waarin negen scholen voor openbaar primair onderwijs in Hoogezand-Sappemeer verenigd zijn. Samen maken we het verschil voor de leerlingen op onze scholen.
Dat doen we door uitstekend onderwijs te bieden, door voor alle leerlingen een benadering te kiezen die bij ze past. Leren staat hierbij voorop. Om alle leerlingen een passend aanbod te kunnen doen, volgen we de nieuwste ontwikkelingen. We trekken als scholen samen op, maar hebben ook onze eigen unieke kenmerken. Hierdoor kunnen we goed tegemoet komen aan de talenten van ieder kind. We bieden inspirerend onderwijs.
Door een rijke onderwijsomgeving te creëren willen we kinderen enthousiast en gemotiveerd krijgen. We geven ze de mogelijkheid hun eigen talenten te ontdekken. Omdat we leven in een tijd waarin vernieuwingen elkaar snel opvolgen, streven we ernaar om eigentijds te zijn en kennis en middelen innoverend in te zetten. Onze scholen zijn onderdeel van hun omgeving en participeren in deze omgeving. Maatschappelijke betrokkenheid en leerlingen voorbereiden op burgerschap zijn een belangrijk onderdeel van ons onderwijs.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail