VCO Midden- en Oost-Groningen

Deel deze organisatie:

Over de organisatie

De VCO Midden- en Oost-Groningen is een vereniging met 20 Christelijke basisscholen in Midden- en Oost-Groningen. Rond de 2500 leerlingen bezoeken onze scholen en er zijn ca. 270 personeelsleden werkzaam. Daarnaast participeren wij in twee samenwerkingsscholen. De scholen van de VCO Midden- en Oost-Groningen zijn betrokken levensgemeenschappen van mensen waar alle kinderen en hun ouders van harte welkom zijn!
De scholen van de VCO staan voor het geven van eigentijds en passend onderwijs, dit is de kerntaak. Maar dit maakt ons nog niet ‘bijzonder’. Bijzonder wordt het wanneer we het geven van onderwijs koppelen aan het feit dat we dit doen vanuit onze christelijke waarden en vanuit persoonlijke betrokkenheid van iedereen die bij de VCO hoort.
We vinden het belangrijk dat elk kind leert dat ieder mens gelijkwaardig is. Sfeer, veiligheid en extra zorg voor de kinderen die dat nodig hebben, zijn op onze scholen vanzelfsprekend. We willen kinderen leren respect te hebben voor elkaar, voor andere culturen in onze samenleving en de wereld om hen heen. Kortom: we willen kinderen leren hoe mens te zijn op aarde. Het is onze overtuiging dat onze medewerkers voor de ontwikkeling en het leren van kinderen het verschil maken.

Vacatures van deze organisatie

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash
Ontvang vacatures die aansluiten op jouw profiel
  • 65.000 docenten gingen je voor
  • Wees als eerste bij nieuwe vacatures
Ontvang vacatures in je mail