Organisatie Werken bij Matchpartner Onderwijs

Werken bij Matchpartner Onderwijs

Jij weet als docent precies hoe jij jouw leerlingen op een aansprekende manier lesgeeft. Jij kunt als geen ander leerlingen boeien, verrassen en raken. Daarom is het belangrijk dat jij de vrijheid hebt om op jouw manier les te geven.

 

Bij Matchpartner krijg jij precies die vrijheid. Wij hebben de mooiste banen in het onderwijs beschikbaar. Samen met jou bekijken we waar je goed past en hoe je het beste tot je recht komt. Zo houd jij de focus op het lesgeven!

Persoonlijk

Voor ons is dit de sleutel tot succes: een duurzame match tussen jou en de school. Pas wanneer jij je goed voelt bij de school, je toekomstige collega’s en de visie op onderwijs komen jouw kwaliteiten écht tot uiting. We doen er dan ook alles aan om dit voor jouw te realiseren. Tijdens het hele proces, van sollicitatie tot plaatsing: jij staat centraal.

Groot netwerk

Matchpartner Onderwijs beschikt over een groot netwerk in de regio’s Noord Brabant en Zeeland. Voor jou betekent dit dat, wat je voorkeur ook is, we altijd samen op zoek kunnen naar een school die bij je past. We kennen onze opdrachtgevers goed en kunnen zo goed inschatten of er een match in zit.

Afspraak is afspraak

Wij vinden duidelijkheid belangrijk. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Gedurende het proces heb je één vast aanspreekpunt bij Matchpartner die jou proactief op de hoogte houdt en waar jij terecht kunt met al je vragen. En natuurlijk geldt: afspraak is afspraak.

 

Bij Matchpartner sta jij, als persoon achter de cv, centraal. We maken dan ook graag kennis met je. Solliciteer op een van onze vacatures of neem direct contact op via onze website www.matchpartner.nl

 

Tot snel!

OnderwijsCV maken

CV maken