Organisatie Werken bij Roler

Werken bij Roler

Roler is de carrièrepartner voor professionals in het onderwijs. Wij helpen leerkrachten, docenten en onderwijsassistenten in het vinden van de juiste match met onderwijsinstellingen om zo het best mogelijke onderwijs te realiseren. Dit doen wij voor het primair, voortgezet en speciaal onderwijs en het mbo.

Talentprogramma

Geef je loopbaan een vliegende start met het talentprogramma van Roler. Hierin bieden we een selecte groep onderwijstalenten een uniek traject aan op basis van een vast contract. In het talentenprogramma krijg je de ruimte om ervaring op te doen en te ontdekken wat je écht wilt. Je krijgt de kans om op basis van langdurige vervanging op verschillende locaties voor de klas te staan. Zo leer je verschillende scholen en onderwijsvormen kennen en krijg je een goed beeld van wat er speelt. Daarnaast krijg je een persoonlijk opleidingsbudget en coaching door jouw onderwijsadviseur, waarmee je ontwikkeling nooit stilstaat.

Detachering

Wil je op project- of tijdelijke basis aan de slag in het onderwijs? Wij ontmoeten graag mensen met ervaring, expertise en hart voor het onderwijs. Detachering via Roler betekent dat je tijdelijk of op projectbasis bij ons in dienst komt, terwijl je bij een school of onderwijsinstelling aan de slag gaat. Via ons landelijk netwerk kunnen we jou helpen de volgende stap in je loopbaan te zetten. Daarbij helpen we jou je werk goed te doen. Onze Roler Academie biedt je een vast opleidingspakket op maat, waarmee je je kennis en competenties ontwikkelt, aangevuld met persoonlijke begeleiding en coaching via onze HR-cyclus. Zodat je uiteindelijk beter in staat bent scholen te helpen zo goed mogelijk onderwijs te realiseren.

OnderwijsCV maken

CV maken

Stel een vraag
Stel een vraag
Terug

    Terug

    Wij verstrekken geen inhoudelijke informatie over vacatures of sollicitatieprocedures. Voor alle vragen omtrent deze twee onderwerpen verzoeken wij u vriendelijk de desbetreffende organisatie te berichten.

    Wij nemen vragen over bovenstaande onderwerpen niet in behandeling en zullen hierop geen reactie geven.

    Bekijk veelgestelde vragen